Моля за информация, дали се търси трупен донор, или може

...
 Моля за информация, дали се търси трупен донор, или може
Коментари Харесай

Жена дава черния си дроб на Ласкин

 „ Моля за информация, дали се търси трупен донор, или може и част от черен дроб. Готова съм да даря, в случай че съм годна. Кръвна група 0, негативен резус фактор “, написа жена на име Деси Стоянова във фейсбука на Иван Ласкин.

Актьорът сега е настанен във ВМА с чернодробна непълнота, а неговите фенове и почитатели не стопират да се интересуват от здравословното му положение и да оферират помощта си. Близките му отхвърлят да дават каквато и да е информация,  а Александра Сърчаджиева е неразделно до брачна половинка си в болничното заведение, написа „ Телеграф “.

Единствената информация за състяонието на Ласкин популяризира близка другарка на Алекс. П редседателят на асоциация „ Докосни дъгата “ Денислава Ангелова разгласява в обществената  мрежа текст адресиран и до приятелите на Сърчаджиева:

„ Иван Ласкин е във ВМА, за него се грижат експерти, които поставят всички нужни грижи и съответни дейности за неговото възобновяване. Искаме да помолим всички апели за кръводаряване, лекарства и дарения да се случат след публично поискано подпомагане! Молим за схващане и съпричастност към фамилията на Иван и дано Александра бъде тази, която потърси помощ и диалози! Знам, че всички ние го обичаме! Той е добър човек, огромен артист и същински другар! Нека се помолим за неговото бързо излекуване! Оставаме с почитание към болката и паниката на всеки българин за Иван Ласкин “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР